De sponsors van Topsquash Nijkerk

Met gepaste trots presenteren zich hieronder de sponsors van Topsquash in Nijkerk. Ben je ook geïnteresseerd om ons te sponsoren en zo de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten?
Dat kan door contact met ons op te nemen.


Landgoed De Wielewaal

BEWUST EN VERANTWOORD

De vraag naar duurzame materialen neemt enorm toe. Verdonk Trappen produceert trappen van eerlijk hout. Daarnaast verzorgen wij een volledige renovatie of deelrenovatie, het compleet vervangen van een trap is niet altijd nodig. In onze missie voor een grotere bijdrage aan een circulaire bouw kijken wij kritischer naar grondstoffen en hergebruik doelen, we laten ons inspireren door gedreven bouw-initiatieven die constructief bijdragen aan een beter klimaat. Vraag ons naar de mogelijkheden in uw specifieke project.

Verdonk Trappen. NIEUWEGRACHT 32 - 3763 LB SOEST
www.verdonktrappen.nl


Jumbo Molenplein

Hallo Jumbo,
In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.

Jumbo - Molenplein 15, Nijkerk
www.jumbo.com/winkels/jumbo-nijkerk-molenplein


Dataroute.nl

DATAROUTE, hét platform voor het digitaal registreren en beheren van vervoersstromen. DATAROUTE is gespecialiseerd in digitale begeleidingsbrieven en vrachtdocumenten voor transport per spoor, op de weg en via water.

Dataroute.nl - Wittenburg 187, Nijkerk
www.dataroute.nl


American Express Nederland

BED & BREAKFAST EN VERGADERRUIMTE

Wij zijn Angelique en Erik, wonend in het buitengebied van Hoogland met onze kinderen Marleen en Jeroen, en hebben daar in 2020 onze droom gerealiseerd: een Bed & Breakfast (genaamd: Reezicht) en een vergaderruimte (genaamd Studio Stoofpeer) in een inspirerende groene omgeving.
Sinds 1 maart 2021 beschikken wij ook over ’t Verwende Nest, een comfortabel ingerichte hooiwagen, van alle gemakken voorzien.
We zitten op het platteland in een agrarische omgeving met diverse winkels in de buurt en de historische binnenstad van Amersfoort op ca. 15 minuten fietsen.
De Bed & Breakfast en vergaderruimte hebben wij gerealiseerd op de plek van een oude schuur die we duurzaam hebben verbouwd. Denk hierbij aan goede isolatie, een warmtepomp, vloerverwarming in het hele gebouw, een zonneboiler, zonnepanelen en natuurlijk hebben we circulair gebouwd. Maar ook belangrijk vinden we dat onze Bed & Breakfast rolstoelvriendelijk is.

De Blije Boomgaard, Droevendalsesteeg 7a, 3828 PE Hoogland
www.deblijeboomgaard.nl


Meddens & van Ree

Meddens & Van Ree Installatietechniek B.V. houdt zich bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van water-, gas- en overige verwarmingsinstallaties.  Onderscheidend vermogen treft U bij ons aan op het gebied van dak- & zinkwerkzaamheden en het toepassen van duurzame verwarmingstechnieken. Wij werken in opdracht voor aannemers, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren.

Meddens & van Ree Installatietechniek - Melkrijder 4, Nijkerk
www.installatietechnieknijkerk.nl


A.J. Berculo Accountants

M. van de Berg Hovenier is een tuinmanszaak die al meer dan 10 jaar verschillende tuinopdrachten verzorgd bij zowel particuliere als bedrijfstuinen in verschillende regio’s waaronder bijvoorbeeld rondom Nijkerk, Hoevelaken, Amersfoort en Almere.
De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontwerpen en maken van beplantingsplannen voor een nieuwe tuin of een (gedeelde) renovatie van een bestaande tuin en het onderhoud van tuinen. De werkzaamheden worden verricht in zowel grote en kleine tuinen.
U kunt bij ons ten alle tijden een vrijblijvende kennisafspraak maken om de werkzaamheden en daarbij behorende kosten te bespreken.

M. van de Berg Hovenier - Amersfoortseweg 47, 3864 NB Nijkerkerveen
www.mvandeberghovenier.nl


GvM Werkt!

GvM werkt is het bureau voor professionele begeleiding bij re-integratie & outplacement trajecten. Daarnaast kunt u bij ons trainingen volgen. Iedere donderdag vanaf 17.00 tot 18.30 uur bent u -geheel vrijblijvend- van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort om met ons te sparren.

GvM Werkt! - Printerweg 10, Amersfoort
www.gvmwerkt.nl


Schoonderbeek Centrale Verwarming

Schoonderbeek Centrale Verwarming BV is een erkend installatie- en servicebedrijf in Nijkerk en is in de gemeente Nijkerk en omgeving een begrip op het gebied van onderhouden, repareren en vervangen van cv- ketels en mechanische ventilatieboxen. Daarnaast kunt u voor al het overige installatiewerk op het gebied van verwarming, loodgieterswerk en mechanische ventilatie bij ons terecht. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven!

Spoorstraat 29a - Nijkerk
www.
schoonderbeek-cv.nl


Ceco Environmental

CECO brands Aarding and Peerless merged efforts to form a global leader in custom emissions management solutions for natural gas power and petrochemical processing plants. Aarding’s customized solutions are based on a proven track record in the design, engineering and manufacturing of Gas Turbine Exhaust Systems, De-NOx solutions such as Selective Catalytic Reduction (SCR) for the reduction of air pollution, Dampers, and Expansion Joints.

Aarding Thermal Acoustics - Industrieweg 59, Nunspeet
www.ata-bv.com


Verkeersschool Moerkerk

Wij behoren tot de 8 beste rijscholen in de regio Leusden met ons hoge slagingspecentage en op landelijk niveau behoren we tot de top 100 van beste rijscholen. Jaarlijks verzorgen wij rijopleidingen voor meer dan 850 kandidaten. 70% van onze personenauto en 89% van onze bromfiets kandidaten slaagt de eerste keer voor het praktijkexamen. Wij staan voor zekerheid, betrouwbaarheid, hoog slagingspercentage, vaste instructeur, 25 jaar ervaring.

Verkeersschool Moerkerk - Isseltseveld 44a, Amersfoort
www.moerkerk.net


Alex Dokter: voor het aanleggen van cv, vloerverwarming, radiatoren, convectoren en het plaatsen van cv ketels van de merken nefit, remeha en intergas. Ook voor uw water installatie, keuken leiding aanpassingen, plaatsen van quookers en boilers, monteren van kranen en vervangen van binnenwerken. Voor het creëren van sfeer die ook nog warmte geeft, op hout of gas, vrijstaand of ingebouwd, modern of klassiek en  rvs rookkanalen: Alex Dokter.

Alex Dokter Installaties - Hogenhof 17, 3861 CG Nijkerk
www.alexdokterinstallaties.nl


Een nieuwe slagerij, maar met de bekende en vertrouwde pijlers: kwaliteit, service en klantgericht. Ook in het nieuwe pand doen we er alles aan om u de beste kwaliteit te leveren. Uiteraard biedt de nieuwe winkel nog meer mogelijkheden, laat u verrassen door nieuwe producten. Kortom, hetgeen u van ons gewend bent, plus nog iets extra's! Naast de winkel zijn we ook bezig geweest met het barbecue-, gourmet- en cateringassortiment. 

Gelderblom - De Enk 18, 3851 NX Ermelo
www.ermelo.slagerijgelderblom.nl