In onze webshop vind je al je squash benodigdheden

De beste squash webshop gecombineerd met deskundig advies van een doorgewinterde squasher. Elke speler vindt iets anders prettig om mee te spelen op de squashbaan. Om die reden kan je bij ons dan ook de squashrackets zelf testen! Dit kan in ons eigen squashcentrum in Nijkerk aan de Watergoorweg 46a (vlakbij Amersfoort). In de (fysieke) winkel hebben we ook nog geregeld speciale aanbiedingen. Kom eens langs en informeer hier naar!

Bij bestellingen boven 50 euro rekenen wij geen verzendkosten!

Wil je als eerste profiteren van leuke aanbiedingen en op de hoogte blijven van onze activiteiten?


Squashrackets

Wij leveren online rackets voor alle niveau's en speltypen (agressief, verdedigend, all-round). In onze fysieke winkel kunnen wij je helpen bij de eerste selectie die je dan zelf kan testen. In ons assortiment hebben wij ondermeer Harow, Oliver, Saxon, Eye en Dunlop. Als je al weet wat je wil kan je natuurlijk direct online je squashracket bestellen.


Squashkleding

In onze winkel kan je ook sportkleding aanschaffen voor squash, maar uiteraard zijn veel van deze artikelen ook geschikt voor andere sporten. Wij leveren kleding van ondermeer de merken Salming en Oliver. Passen kan in de winkel.


Overige squash artikelen

Squashtassen, gripjes en squashballetjes kan je óók in de webwinkel vinden. Als je een gripje bij ons in de (fysieke) winkel koopt, dan plakken wij die er direct voor je op, zodat je weer snel kan spelen.


Bespanservice voor squashrackets en tennisrackets

Wij bespannen squashrackets, maar hebben ook veel ervaring met het bespannen van tennisrackets. Kijk bij Bespan service voor de mogelijkheden.